VORES HISTORIE

Den allerførste Café Dalle Valle så dagens lys for første gang på Fiolstræde den 12. marts 2007.

Siden da har vi åbnet 9 andre caféer over hele landet. Den første café på Fiolstræde ligger, hvor det gamle Daells varehus i sin tid lå, hvilket har givet navn til caféen.

EN GOD OPLEVELSE

På Dalle Valle har vi fokus på høj service og god kvalitet til fornuftige priser. På vores moderne indrettet caféer hersker der altid en god stemning, og hvad enten du skal nyde en afslappende kop kaffe, en lækker cocktail eller en velsmagende sandwich, stræber vi altid efter at give dig den allerbedste caféoplevelse.

“HALV PRIS, SAMME GODE KVALITET”

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16:00-22:00 kører vi med et fast tilbud, hvor der er ½ pris på hele vores a la carte menu inkl. desserter (ikke buffet). Dette tilbud gælder på alle vores 10 caféer.

DEN ALSIDIGE CAFÉ

På Dalle Valle er der plads til alle – store som små. Og uanset, hvem du er, så kan du være sikker på, at du ikke går sulten hjem, når du besøger os med dine venner. For her er mad for enhver smag. Hvad enten du er sulten efter brunch, en salat, en stor bøf, en sandwich eller en kage til din latte, så har vi noget til dig.